Geluiden en uitrusting
Vervolgens vindt u op deze blog muziekproductienieuws, reviews, tutorials en demo’s, over muziekapparatuur, VST-plugins, apps, hardware-synthesizers, instrumentbibliotheken en samplekits. Noem maar op!

Hoe maak je elektronische muziek
Als je een liefhebber bent van elektronische muziek, dan gaat deze blog over hoe je elektronische muziek en beats kunt maken.

Track Hustle
In het algemeen is deze blog een netwerk van muziekproducenten, opnamekunstenaars, muziekdirecteuren, platenmaatschappijen en muziekliefhebbers.

Er is een opnamerevolutie
Deze blog is vooral nuttig voor iedereen die probeert een eigen thuisopnamestudio op te zetten. Maar het is meer gericht op technici dan op producenten, omdat het zich richt op het nauwkeurig in kaart brengen van de apparatuur en de geluidsdynamiek.

MUZIEKSOFTWARETRAINING
Deze blog lijkt veel op Muziek en Audio Tuts, plus het biedt veel verschillende soorten freemium model.

Hoe geld te verdienen met muziekproductie
Hoe geld te verdienen aan muziekproductie
BOBBY OWSINSKI
Deze blog is een geweldige bron voor degenen die houden van details in de muziek.

Owsinski, die toevallig de eigenaar is, heeft een griezelig vermogen om in de waanzinnige diepte te gaan op zeer specifieke onderwerpen.

Het maakt niet uit hoeveel je denkt te weten over een bepaald aspect van de muziektechnologie, ik weet zeker dat je iets nieuws ophaalt uit zijn berichten.

JE MISSCHIEN OOK WEL LEUK VINDT: Opnamesoftware voor Windows 7 die je zou moeten kennen
RESOUND SOUND
U vindt hier op deze blog een heleboel geweldige kwaliteitscontent die u zal helpen om uw muziekvaardigheden te laten groeien!

EDM PROD
Sam Malta’s persoonlijke blog is een geweldige bron voor producenten.

De meeste berichten die je daar vindt variëren van diepgaande technische gidsen tot meer algemene overzichten van de muziekindustrie en hoe je een carrière als producent kunt opbouwen.

VERSCHEIDENHEID AAN GELUID
Dit blog is meer een showcase voor Bootsy’s plug-ins dan een blog, maar de kwaliteit van zijn werk en het feit dat hij het allemaal gratis ter beschikking stelt, is behoorlijk geweldig!

Hoe geld te verdienen aan muziekproductie
Hoe geld te verdienen aan muziekproductie
TWEAKHEADZ
Deze Blog is goed gestructureerd. De berichten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën zoals muziektheorie, apparatuur en software.

Dit maakt het zeer eenvoudig om het leren te structureren!

Bezoek Blog – wwwtweakheadz.com

DE BLOG VAN DE MUZIEKPRODUCENT
Als u op zoek bent naar een blog die veel pos, s op individuele plug-ins en stukken van freeware check out deze blog heeft.

Er zijn ook verschillende soorten interviews met enkele van ’s werelds meest gerenommeerde producenten en ingenieurs.

PRODUCTIE ADVIES
Ian Shepard is een meester in het gemakkelijk maken van zelfs de meest complexe concepten voor beginnende en gevorderde muzikanten.

Daarnaast is hij een van de meest gewaardeerde producenten in het vak.

 

seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo
seo