Een feest in je veranda

Een feest in je veranda

Een evenement organiseren op uw veranda

Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit om met uw gezin te doen of een manier om uw gemeenschap op te bouwen, het organiseren van een evenement in uw veranda is de perfecte manier om de klus te klaren. Het brengt mensen samen, bouwt vriendschappen op en helpt u uw doel onder de aandacht te brengen.

Locatie

Een evenement in de voortuin is waarschijnlijk een van de handigste opties voor u en uw gasten. Het grootste probleem is je gasten aan jouw kant van het hek te houden, maar de beloningen zijn legio. Het is heel leuk om te plannen, en heel leuk om te hebben. Een overvloed aan gasten hebben is een goede manier om je naam op de wall of fame te krijgen. Het is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat je gasten plezier hebben en gezond blijven. Om een leuke ervaring te garanderen, zorg je voor de juiste toon en etiquette. Gasten tevreden houden is een hoge prioriteit.

Naamplaatjes

Of u nu een feest plant of gewoon een extra inspanning wilt leveren om uw veranda er leuk uit te laten zien, het gebruik van naamkaartjes kan een effectieve manier zijn om mensen bij elkaar te brengen. Ze zijn niet alleen een gespreksstarter, maar ook een manier om mensen te helpen uw naam te onthouden en uw merk te promoten.

Sommige mensen dragen naamplaatjes op conferenties en andere evenementen. Anderen dragen ze tijdens sportevenementen of op beurzen. Ze worden ook gebruikt door sommige politici, die ze dragen om hun steun aan een zaak te betuigen.

Om uw naamplaatjes optimaal te laten functioneren, moet u ervoor zorgen dat ze van een afstand zichtbaar zijn. Bovendien moet u ervoor zorgen dat ze leesbaar zijn vanaf een afstand van drie meter.

Om ervoor te zorgen dat uw naamplaatjes leesbaar zijn, moet u een kleur kiezen die de tekst gemakkelijk leesbaar maakt. Zorg er ook voor dat er geen witruimte rond de tekst is. Zo kunnen mensen uw naamkaartje lezen zonder te loensen of achterover te leunen.

Als u een evenement plant dat een tijdje zal duren, kunt u overwegen magnetische naamplaatjes te bestellen. Magnetische naamplaatjes zijn er in verschillende stijlen, en sommige hebben labels of andere visuele elementen voorgesneden. Deze labels zijn meestal minder dan 5 cm lang en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Vrienden maken

Of u nu een groot sociaal evenement plant of gewoon uw netwerk van vrienden en vijanden wilt uitbreiden, de bescheiden bQQ heeft veel te bieden. Van het beste happy hour tot de beste brunch in de stad, de QQQ kan je dag (of nacht) tot een succes maken. En het beste is dat het gratis is! Naast het eten en drinken ben je ook in een uitstekende positie om het onderwerp van gesprek te zijn. Of je nu een student op de campus bent of een drukbezette manager in de ratrace, de QQQ kan de beste plek zijn om te ontspannen en weer contact te maken met de mensen van wie je houdt.

Betrokkenheid bij en cultivering van donateurs

Het samenbrengen van donateurs is een aloude fondsenwervingsstrategie. Dit kan met een veranda party, een sociaal evenement of een cookout. U kunt kiezen uit verschillende formats, maar het belangrijkste is dat u een leuke en uitnodigende omgeving creëert waar uw gasten zich welkom voelen. De beste portiekfeesten zijn diegene die de betrokkenheid van donateurs vieren en mensen inspireren om betrokken te raken bij uw organisatie.

De eerste stap bij het plannen van een succesvol portiekfeest is het identificeren van de mensen die u wilt uitnodigen. Misschien wilt u belangrijke donateurs, gekozen functionarissen, voormalige bestuursleden, huidige bestuursleden, vrijwilligers of gemeenschapsleiders uitnodigen. U kunt ook vrijwilligers inschakelen om brieven te schrijven om donaties te vragen.

Een andere belangrijke stap bij het plannen van een succesvolle porchparty is het bepalen van de oproep tot actie. Donateurs willen weten hoe ze kunnen helpen, en ze willen het werk van uw organisatie leren kennen. Uw evenement moet een kort programma bevatten, maar sta open voor opmerkingen en vragen.

De boodschap verspreiden is cruciaal voor het succes van uw non-profit. Of het nu gaat om een e-mailcampagne, een mailing met briefkaarten of een oproep tot actie, u wilt uw missie op verschillende manieren delen met uw donateurs.

Een speurtocht kan een leuke manier zijn om mensen te betrekken. Gasten kunnen een specifieke taak krijgen, zoals het bouwen van een zandkasteel of het grillen van hamburgers. U kunt ook een activiteit met een zomerthema organiseren, zoals springen in een zwembad.

Mensen dichter bij uw doel brengen

Mensen dichter bij uw doel brengen door een evenement in uw veranda te organiseren is een leuke manier. Er zijn veel soorten evenementen. Sommige zijn formeel, zoals een diner of barbecue, terwijl andere meer ontspannen en relaxed zijn. Het beste is dat ze gemakkelijk te organiseren zijn. Uiteindelijk zult u waarschijnlijk veel nieuwe vrienden maken en tegelijkertijd uw doel onder de aandacht brengen.

Hoewel de veranda misschien niet de optimale plaats is om een soiree te organiseren, komt hij soms toch van pas. Een lekker briesje kan u bijvoorbeeld helpen wat af te koelen nadat de zon de stoep heeft opgewarmd. Bovendien is het een prima plek voor een cocktail of twee. Bovendien kunt u altijd mensen uitnodigen op uw veranda om te praten. Naast gezelligheid kunt u het ook gebruiken om te netwerken met uw collega’s en ideeën op te doen om uw eigen organisatie te verbeteren.

De veranda is ook een geweldige plek om meer te weten te komen over het nieuwste en beste in de wereld van de sociale media. De beste manier om dit te doen is ervoor te zorgen dat u weet wie op de hoogte is. Als je een groot sociaal evenement hebt gepland, vraag dan goed rond en zorg ervoor dat de mensen die je uitnodigt weten wat ze doen. Dit geldt vooral voor uw meer senior medewerkers.

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u van plan om een veranda, pergola, woonuitbreiding of een ander type uitbouw te plaatsen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Willems tuinkamers en veranda’s, want wij staan je graag met raad en daad bij!

Geplaatst in: Page